A Protruck szolgáltatás filozófiája

A Protruck Kft, mint a ZF csoport magyarországi szervizképviselete, már több évtizede dolgozik együtt a ZF egyes, főegységek gyártására és vevőszolgálat ellátásra szakosodott gyáraival. Fő tevékenységi körünk a haszongépjármű, autóbuszok, személygépkocsi, speciális jármű hajtás-és kormányzási rendszerek javítása, alkatrész és vevőszolgálati ellátása. Tevékenységünk során az alábbi gyáregységek és termékcsoportok képviseletét látjuk el:

  • ZF FRIEDRICHSHAFEN AG Haszongépjárművek, autóbuszok és személygépkocsik mechanikus/ automata/ automatizált nyomatékváltói
  • ZF FRIEDRICHSHAFEN AG – SONDER-ANTRIEBSTECHNIK Speciális hajtástechnológiák, mint például autódaru, hadi-, vasúti-,vízi-, szerszámgép hajtások.
  • ZF PASSAU Hajtott és nem hajtott futómű rendszerek, mezőgazdasági és építőipari gépek hajtás elemei, nyomatékváltói
  • ZF LENKSYSTEME Kormányzási rendszerek

A gyártó által támasztott magas követelményeknek megfelelve, és azt a saját filozófiánk meghatározásánál figyelembe véve, arra törekszünk, hogy az általunk nyújtott szolgáltatás az ügyfeleink számára a ZF sztenderdnek megfelelő legmagasabb színvonalat képviselje.

Ezért csak olyan főegységek javítását kívánjuk felvállalni az anyagyár bevonása nélkül, amelyekhez minden, a ZF által támasztott feltétel adott (gyári technológia, kiképzés, célszerszámok, diagnosztikai eszközök).

A Protruck Kft nagy hangsúlyt fektetett az elmúlt évtizedekben arra, hogy a ZF tevékenységi körének bővítését mindig egy átfogó előkészítés, felkészülés és beruházás előzze meg. Ez a diagnosztikai feltételek megteremtését, célszerszám igény biztosítását, ZF gyári oktatásokat és felkészülést foglalja magában. Elengedhetetlen egy megfelelő alkatrész rendelkezésre állás biztosítása is, annak ellenére, hogy közvetlen gyári kiszolgálással akár 24 órán belül rendelkezésre tud állni a szükséges alkatrész. 2009-re, az új szervizbázis átadásának időpontjára büszkén állíthatjuk, eljutottunk oda, hogy a haszongépjármű szegmensben előforduló ZF hajtáslánc elemek mindennemű ellátására
alkalmassá vált a cég.

De természetesen ez a folyamat az elmúlt időszak erőfeszítéseivel nem zárult le, hiszen a ZF folyamatosan ad ki a termékeihez olyan új fejlesztéseket, amelyeknek a palettánkra való felvételének előkészítését mihamarabb meg kell kezdenünk. Erre a legjobb példa a jelen kor elvárásai közül pl. a hibrid hajtás. Ezek a hajtások egy teljesen új felkészültséget – erős áramú képesítést is – igényelnek a szerelőktől.

A szakszerű, gyors szerviztevékenység hátterét természetesen minden márkaképviselet esetében egy biztos alkatrészellátási rendszer támasztja alá. A Protruck Kft mindig is nagy hangsúlyt fektetett arra, hogy a piac elvárásainak megfelelően (járműpark analízissel alátámasztott) feltöltött raktárral rendelkezzen. Ez a raktárkészlet a futó termékeknél pl. nyomatékváltó esetén több darab egyidejű javítására ad lehetőséget.

Szolgáltatásunknál a ZF általános garanciális feltételei mellett a javításért saját garanciát is
vállalunk.

Letölthető prospektusaink:

A Protruck Kft. szolgáltatás filozófiája (PDF)