OLAJCSERE AKCIÓ!

Személyautó automata sebességváltó TELJES olajcsere!

Tisztelt Autótulajdonosok!

Szervizszolgáltatásunkat kiegészítettük a személyautókba épített ZF automata sebességváltók olaj és szűrő cseréjével. Ezt minden esetben egy speciális berendezéssel végezzük (Launch gyártmány), ami a sebességváltóból a használt olajat kiszívja és ezzel párhuzamosan a friss olajat bepumpálja.

Ezzel az eljárással a sebességváltóból közel a teljes olajmennyiség lecserélésre kerül, ellentétben a hagyományos módszerrel, amelynél mindig marad a hajtóműben minimum 40-50%-nyi használt olaj.

A használt olaj esetén a kapcsolási minőség romlik, a teljes mennyiségű új olaj esetében viszont (az adaptáció visszaállításával párhuzamosan) a gyárival megegyező kapcsolási minőség érhető el!

A sebességváltó olajminősége megegyezik a gyári feltöltés olajminőségével!

A ZF 5, 6, vagy 8 fokozatú automata sebességváltóival szerelt személygépkocsik esetében az ún. átmosásos olajcsere ideális megoldás a sebességváltó élettartamának növelése, és a kapcsolás minőségének javítása érdekében.

Ezzel a módszerrel lehetőség van a nem ZF gyártmányú sebességváltók esetében is elvégezni az olajcserét. Az olajcseréhez minden esetben a sebességváltó gyártója által engedélyezett olajat és szűrőt kell felhasználni, amelynek beszerzését vállaljuk.

A jobb kenési viszony az élettartam megnövekedését jelenti!

Időpont egyeztetéshez és árainkkal kapcsolatban keresse kollégáinkat telefonon a +36-1-999-6530-as számon, vagy a protruck@protruck.hu e-mail címen.